Da er vi i gang med nytt et bibelstudium, hvor vi tar for oss 2. Timoteus brev.

Aktuelle temaer som inngår i dette studiet er: Omsorg over en motløs, frelsesglede, lidelse i etterfølgelse, vranglære – en trussel for kristenlivet, kristenliv i endetiden, kristenliv i Ordet, fullfør din tjeneste, og kampen ender med seier.

Bibelstudiet er åpent og gratis for alle interesserte, og det kreves ingen forkunnskap. Det er to bibelgrupper for dette studiet; en norsk-talende gruppe som samles fast i Baptistkirken annenhver torsdag kl 1830-2030 med oppstart 1. november, mens den andre gruppen er for dem som er mer stødig på engelsk og det samles annenhver torsdag kl 1830-2030 med oppstart 8. november.

Er du interessert eller ønsker mer info? Ta gjerne kontakt med pastor Phung på tlf 473 09 411 eller epost post@valerenga-baptistkirke.no